Η Ιστορία μας

Subscribe

Ο Γιώργος Βιτζηλαίος γεννημένος στην Κωμιακή της Νάξου, χρόνια μουσικός και μάλιστα βιολιστής έζησε με την μουσική και από την μουσική. Σαν επαγγελματίας μουσικός σε νυχτερινά μαγαζιά αλλά και παραδοσιακά πανηγύρια περπάτησε στα μονοπάτια της παράδοσης πιστά, βάζοντας κι αυτός ένα λιθαράκι για την διατήρηση της.

Παράλληλα ασχολήθηκε με την κατασκευή αλλά και επισκευή παραδοσιακών μουσικών Οργάνων. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία του βοήθησαν ώστε να συνεργαστεί με πολλούς επώνυμους καλλιτέχνες κατασκευάζοντας επί παραγγελία το όργανό τους.

Ταυτόχρονα καινοτόμησε κατασκευάζοντας μαγνήτες για μουσικά όργανα, ίσως τους μοναδικούς που κατασκευάζονται αποκλειστικά και κατά παραγγελία στην Ελλάδα.

Η αγάπη για την παραδοσιακή μουσική και όχι μόνο μας οδηγεί.
Οι νησιώτικες ρίζες, το μεράκι και η αγάπη για την μουσική μας παράδοση μας οδήγησαν να φτιάξουμε ένα εργαστήρι όπου εκεί τα πάντα γίνονται με τον παλιό τρόπο… χειροποίητα.

  • Κατασκευές επί παραγγελία : Στο εργαστήρι μας κατασκευάζονται μπουζούκια, λάουτα, ούτι, μαντολίνα, βιολιά και φυσικά Σαντούρια, όλα χειροποίητα. 
  • Επιδιορθώσεις & Συντηρήσεις : Oι επισκευές μας γίνονται με τον παραδοσιακό τρόπο χωρίς να αλοιωθεί η παλαιότητα του οργάνου.